11 sept. 2021 : Voederdeeg maken

Graag nodigen we jullie uit op de studievergadering over “voederdeeg maken” door Michel Mignon, Ghislain De Roeck en Sylvester Geldhof. Deze gaat door op zaterdagnamiddag 11 september om 14.00 uur.

In deze studievergadering / workshop wordt het belang, de samenstelling en de praktische toepassingen uiteengezet. Daarna is er de praktijk van het deegmaken met onze nieuw aangekochte deegkneder.
De richtlijnen voor fysieke voordrachten en andere activiteiten van Ons Denderbieken worden versoepeld vanaf 1 september.
Dit houdt kort samengevat in dat bijeenkomsten opnieuw mogelijk zijn mits het dragen van een mondmasker bij verplaatsingen in de vergaderruimte en aangrenzende omgeving van De Helix. Het staat eenieder natuurlijk vrij om het mondmasker continu op te hebben (dus ook indien de persoon zit). Wij dienen eveneens een aanwezigheidslijst bij te houden. Gelet op die restricties zullen we voorlopig geen koffiepauzes meer houden en nodigen we jullie uit zo nodig zelf een verfrissend drankje mee te brengen.


Vriendelijke groeten,
Het bestuur
Ons Denderbieken